Indien besteld voor 13:30u, verzending op dezelfde werkdag!

Betaalmethoden

Wij bieden de volgende betaalmethoden aan. Kies eenvoudig de betaalmethode die het beste bij u past. De verzendkosten zijn mede afhankelijk van de gekozen betaalmethode.

PayPal

PayPal

PayPal is de online betaaldienst waarmee u veilig, gemakkelijk en snel in online winkels kunt betalen - en dat gratis.

  • Zeker: Uw bank- of creditcardgegevens worden alleen bij PayPal opgeslagen. Daarom worden ze niet elke keer dat u online winkelt, via internet verzonden.
  • Gemakkelijk: U betaalt met twee klikken. U krijgt toegang tot uw bank- of creditcardgegevens die zijn opgeslagen bij PayPal in plaats van deze bij elke aankoop opnieuw in te voeren.
  • Snel: PayPal-betalingen komen snel binnen. De verkoper kan de goederen direct opsturen en u ontvangt ze meestal eerder.

Registreer en gebruik PayPal onmiddellijk:

Onmiddellijke bankoverdracht

Onmiddellijke bankoverdracht

Onmiddellijke bankoverdracht is een betaalmethode die u eenvoudig samen met uw internetbankieren kunt gebruiken om uw bestelling bij ons te betalen. Het is niet nodig om een gebruikersaccount aan te maken.

Vooruitbetaling via overschrijving

Vooruitbetaling via overschrijving

Maak het totaalbedrag van uw bestelling over op onze rekening.

GIROPAY

GIROPAY

Hoe gebruik ik GiroPay?

GIROPAY is speciaal ontwikkeld voor het betalen van online aankopen en er zitten geen vervelende dagen meer tussen het overboeken en verzenden van de gekochte artikelen zoals bij normale vooruitbetaling via overschrijving. GIROPAY koppelt internetbankieren aan het betalingsproces in de online winkel. Kiest u voor giropay dan komt u op de website van uw bank en verstuurt u zoals gebruikelijk het factuurbedrag via TAN. Wij krijgen direct een bevestiging dat het bedrag is overgemaakt en sturen de bestelde goederen dezelfde werkdag nog naar je op.

CREDITCARD

CREDITCARD CREDITCARD CREDITCARD CREDITCARD CREDITCARD CREDITCARD CREDITCARD CREDITCARD

Betalen met creditcard, waar moet u op letten?
1. Als uw kaart niet wordt geaccepteerd, heeft dit meestal een van de volgende redenen:
    a. Controleer alle gegevens die u heeft ingevoerd. Wis de nummers en begin opnieuw, een kleine fout in het creditcardnummer zal de betaling onmiddellijk stoppen.
    b. Is uw kaart verlopen?
    c. Aan het einde van de maand heeft u mogelijk ook de limiet van uw creditcard bereikt.
2. Ten slotte is het altijd mogelijk dat er een fout is opgetreden in ons winkelsysteem. Mocht je ondanks de tips toch vastlopen, bel ons dan even en wij helpen je direct verder.
Tel.: +49 4533799000, of per e-mail naar info@contra-automotive.de

Apple Pay

Apple Pay

Wat is Apple Pay nu?

U kunt ApplePay alleen gebruiken als u zich bij Apple heeft geregistreerd voor de betaalmethode. Het werkt op een vergelijkbare manier als PayPal, u logt in op ApplePay en slaat minimaal één van uw bankgegevens en / of uw creditcards op. Dan kun je met je iPhone heel gemakkelijk overal rekeningen betalen zonder dat je je EC of creditcard bij je hoeft te hebben. Dit werkt zowel voor betalen in online winkels als offline in normale winkels.

Klarna aankoop op rekening / huurkoop

Klarna

Hoe kan ik met KLARNA betalen op rekening / huurkoop en wat zijn de voordelen?

Kiest u voor Klarna-aankoop op rekening of Klarna-aankoop op afbetaling, dan verzenden wij uw artikel direct dezelfde werkdag als u voor 14.00 uur bestelt. Na aankoop via KLARNA ontvang je een orderbevestiging en een factuur van Klarna, afhankelijk van wat je hebt geselecteerd, de voorwaarden voor de huurkoop. We zullen het artikel onmiddellijk verzenden en u vervolgens een afleveringsbewijs sturen met het trackingnummer van uw pakket.

Voor vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Klarna via: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/

*Onze websites bevatten links naar andere websites. We hebben geen invloed op de vraag of hun exploitanten de voorwaarden voor gegevensbescherming naleven en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor hun inhoud of de toegankelijkheid van hun websites.

iDEAL

iDEAL

Realtime betalingsmethode. Zeer veilig dankzij tweefactorauthenticatie. Uw goederen worden direct na bevestiging door uw bank verwerkt en verzonden.

Bancontact

Bancontact

Een veilige betaalmethode in realtime met onmiddellijke bevestiging van betaling aan ons voor al onze klanten met een rekening in België.

EPS

EPS

Electronic Payment Standard - EPS is een betaalmethode die verschillende Oostenrijkse banken hebben ontwikkeld en is waarschijnlijk de meest transparante betaalmethode in AT. Ook als u voor deze betaalmethode kiest, worden de goederen direct naar u verzonden.

KBC/CBC

KBC/CBC

Is een betaalknop van de grootste Belgische creditcardbanken. Als Belgische klant selecteer je de KBC-knop en word je direct doorgestuurd naar de gebruikelijke internetbankieromgeving. Hier hoeft u alleen nog maar te beslissen hoe u de betaling goedkeuring wilt geven en de betaling is voor u en voor ons gegarandeerd.

ING Home´Pay

ING Home Pay

ING Bank-klanten betalen gemakkelijk online via ING Home'Pay. Inkomende betalingen zijn gegarandeerd zodra ze zijn geautoriseerd. Wij versturen uw zendingen onmiddellijk na bevestiging door het ING-systeem op dezelfde werkdag.

© 2023 ConTra Automotive GmbH. All Rights Reserved.